Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Societatea care administreaza site-ul “www.servco.ro”, denumit in continuare “WWW.SERVCO.RO”, este S.C. SERV CONSULT S.R.L., numita in continuare S.C. SERV CONSULT S.R.L.., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J39/670/2006 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO19003040.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Conținutul acestui site, cum ar fi text, imagini, logo-uri, precum și orice alte materiale afisate pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea SC SERV CONSULT SRL.

SC SERV CONSULT SRL permite accesul liber la acest site pentru vizualizare și utilizarea continutului acestuia in scopuri non comerciale. Materialele afisate pe acest site nu pot fi reproduse parțial sau integral sau modificate fara acordul scris al SC SERV CONSULT SRL .

Produsele comercializate de SC SERV CONSULT SRL beneficiaza de garantie. Reclamatiile prin care se sesizeaza defectiunile se vor transmite in atentia SC SERV CONSULT SRL in maxim 30 zile de la ridicarea produsului.

Produsele comercializate de SC SERV CONSULT SRL , sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Solicitarea si acordarea garantiei produselor comercializate sunt in conformitate cu prevederile Legii 449/2003 actualizata la data de 27/12/2008.

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre produs si factura se accepta numai in cazul sesizarii in scris in atentia SC SERV CONSULT SRL , in maxim 72 de ore de la primirea produsului de catre cumparator.

SC SERV CONSULT SRL SRL in calitate de vanzator va aranja si dispune efectuarea reparatiei defectiunii sau inlocuirea produsului.

Reparatia sau înlocuirea produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp care nu va depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului (SC SERV CONSULT SRL lipsa de conformitate a produsului.

SC SERV CONSULT SRL in calitate de vanzator este exonerat de raspundere privind acordarea garantiei sau garantia poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

 • Piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
 • Autoturismul pe care a fost montata piesa a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
 • Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate / autorizat;
 • Piesa s-a defectat din cauza unui montaj incorect sau din cauza montarii impreuna cu piese conexe defecte sau modificate;
 • Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
 • Piesa nu a fost identificata corect din cauza prezentarii de catre cumparator a unor date eronate;
 • Piesa s-a uzat sau deteriorat din cauza suprasolicitarii, intretinerii necorespunzatoare a autoturismului;

Piesele / produsele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

 • factura si chitanta respectiv factura si bonul fiscal;
 • dovada montarii intr-un service autorizat (deviz de manopera);
 • copie a certificatului de inmatriculare al autoturismului;

In cazul in care cumparatorul nu poate prezenta exact natura / caracteristicile defectiunii se recomanda clientului sa sustina reclamatia in garantie cu poze ce vor fi transmise in atentia vanzatorului la adresa de mail: mateivn@servco.ro.

SC SERV CONSULT SRL in calitate de vanzator accepta returnarea produselor in maximum 10 zile lucratoare de la livrare , dar doar daca produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost receptionate.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita respectiv suportata astfel:

 • de la cumparator catre SC SERV CONSULT SRL – plata va fi efectuata de catre client;
 • de la SC SERV CONSULT SRL catre cumparator – plata va fi suportata de catre SC SERV CONSULT SRL .

Garanția privind restituirea banilor se acorda pentru mărfurile returnate / livrari anulate în termen de 7 zile lucrătoare de la primire sau comanda.

Cumparatorul trebuie să deschida pachetul înainte de a semna pentru primire. În cazul în care produsul nu este în stare bună, acesta nu trebuie acceptat. Retururile sunt acceptate în cazul în care “protocolul de primire in bune conditii”, a fost semnat atât de curier cat și de client.

Produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare în care a fost primit.Prin urmare, cumpărătorul trebuie să includă in pachet, în aceleasi conditii în care a primit.

Cumpărătorul este responsabil pentru asigurarea returnarii produselor și a cheltuielilor rezultate in urma returnarii.

Cumparatorul are obligatia de a permite verificarea produselor returnate inainte de a fi receptionate de catre SC SERV CONSULT .

Toate produsele returnate trebuie să fie receptionate în stare buna. Produsele nu vor fi acceptate în cazul în care sunt deteriorate, zgâriate sau nu sunt returnate în ambalajul de protecție. Produsele nu vor fi acceptate în cazul în care acestea au fost montate sau modificate.

Toate costurile de livrare și de asigurare a produselor returnate vor fi plătite de către client, cu excepția cazului in care exista un acord prealabil scris care prevede alte conditii.

Retururile trebuie să fie ambalate în mod corespunzător și protejate ca in situatia livrarii initiale. Produsele returnate neprotejate corespunzător sau neambalate, nu vor fi acceptate.

SC SERV CONSULT SRL are ca si deziderat procesarea retururilor în termen de 2 zile lucrătoare de la receptie, restituirile putand fi eliberate in următoarea zi lucrătoare în condiții normale.

Dacă clientul nu este mulțumit de achiziționarea unui produs din diferite motive, poate returna produsul în ambalajul original, în termen de 30 zile de la cumpărare. SC SERV CONSULT SRL va schimba produsul sau va rambursa clientului costul produsului retinand valoarea cheltuielilor de transport (postale).

Vă rugăm să rețineți că trebuie să ne contactați înainte de a returna un produs !

Confidentialitate

SC SERV CONSULT SRL, proprietarul site-ului www.servco.ro va păstra confidentialitatea informațiilor furnizate de client la accesarea și completarea formularului de înscriere.

SC SERV CONSULT SRL

FOCSANI , VRANCEA

CUI : RO19003040

R.C. J39/670/2006

Contact Serviciu Clienti

Pentru intrebari sau solicitari ne puteti contacta zilnic de Luni pana Vineri intre orele 9.00- 19.00 si in cursul zile de Sambata intre orele 10:00 – 17:00 la urmatoarele numere de telefon:

0723606536